Logo Bike Totaal ondernemer Wij houden van fietsen Menu

Bestellen en betalen

Bestellen

Bij Bike Totaal kunt u nieuwe fietsen, tweedehands fietsen, fietskleding, fietsonderdelen en fietsaccessoires online bestellen. 

Account aanmaken

Om een artikel te kunnen bestellen, maakt u eerst een account aan. We hebben uw gegevens nodig om de bestelling uit te kunnen voeren en om u hierover op de hoogte te kunnen houden. U kunt uw gekozen gebruikersnaam en wachtwoord gebruiken voor toekomstige bestellingen of het bijwerken van uw gegevens.

Winkel kiezen

Kies een Bike Totaal winkel, ook als u uw bestelling thuis wilt laten afleveren. Deze Bike Totaal winkel is voortaan uw servicepunt. U kunt daar terecht voor retouren, service en garantie, informatie over uw bestelling en andere vragen.

Wanneer de bestelling klaarligt in de winkel, krijgt u via de winkel een bericht.
Om een correcte afhandeling te garanderen bij afhalen in de winkel verzoeken wij u vriendelijk om te tekenen voor ontvangst en uw legitimatie mee te nemen.

Bescherming van uw gegevens

Uw gegevens worden alleen gebruikt om de bestellingen goed af te kunnen handelen, of om uw vragen te kunnen beantwoorden. Deze vertrouwelijk informatie wordt niet aan derden verstrekt. U kunt uw gegevens altijd zelf aanpassen.  Meer informatie vindt u in onze Privacy Policy

Tweedehands fietsen

Het bestelproces van tweedehands fietsen is apart van nieuwe fietsen en onderdelen & accessoires.
Op deze website staan gebruikte fietsen waarbij de verkoopprijs in overeenstemming is met de staat van de fiets. Over de prijs kunt u niet onderhandelen. U bestelt de tweedehands fiets bij de winkel die vermeld staat bij de fiets.
Beschikbaarheid: Elke avond wordt de voorraad gecheckt. Het kan voorkomen dat een fiets net via de winkel verkocht is en nog niet uit de online voorraad is gehaald. Is de fiets van uw keuze onverhoopt toch niet meer beschikbaar? Dan krijgt u van ons bericht en kunt u een andere fiets uitzoeken, of u kiest er voor om het betaalde bedrag terug te laten storten. Tweedehands fietsen worden door de transporteur van maandag t/m vrijdag tussen 8.00 en 18.00 uur bezorgd.

Betalen

Betaaltermijn
Zowel bij thuisbezorgen als bij afhalen in de winkel dient u uw bestelling vooraf te betalen. Dit doet u aan het einde van het bestelproces.

Betaalmethoden
Online aankopen kunt u betalen door middel van vooruitbetaling via:

  • iDeal
  • Credit card (Visa en Mastercard)
  • Bike Totaal cadeaupas
  • Bike Totaal bedrijfsfietspas

Zodra de betaling ontvangen is, ontvangt u een bestelbevestiging per e-mail.

 

Creditcard 
Als u kiest voor betalen met creditcard selecteert u Visa of MasterCard. Vervolgens kunt u uw creditcardnummer en de vervaldatum invullen. Let er op dat u exact de naam overneemt zoals die op de kaart vermeld staat. Uw betaling wordt vervolgens online geautoriseerd, zodat u direct weet of de betaling wel of niet wordt goedgekeurd. De belasting van de creditcard zal pas na levering van uw bestelling plaatsvinden.

iDEAL
Bij het afrekenen van de bestelling kunt u aangeven dat u met iDEAL wilt betalen. Nadat uw de bank hebt geselecteerd, wordt u doorgeleid naar de site van uw eigen bank waar de betaalopdracht voor u klaar staat. U wordt door de bank gevraagd een aantal gegevens in te vullen en u autoriseert de betaling. Het bedrag wordt direct van uw betaalrekening afgeschreven en wij worden geïnformeerd dat uw bestelling is betaald.

Binnenkort mogelijk:
VVV cadeaupas
Sport & Fit giftcard

Bike Totaal maakt gebruik van de betaaldienstenleverancier Multisafepay (www.multisafepay.com). Alle informatie die wordt uitgewisseld voor de uitvoering van de betaling, wordt gecodeerd via het SSL-protocol. Deze gegevens kunnen niet worden opgespoord, onderschept of gebruikt door derden. Ze worden ook niet bewaard in onze computersystemen.

Betalingsverkeer verloopt via Dynamo Retail B.V.

Dynamo Retail B.V.

Spaceshuttle 22
3824 ML Amersfoort

KvK Amersfoort: 20069573
BTW: NL006773072B01
IBAN: NL56INGB0662812913 
BIC: INGBNL2A

Contact opnemen over online bestelling of reservering

Heeft u vragen over uw online bestelling of reservering?
Dan kunt u terecht bij de Bike Totaal winkel die u gekozen heeft. 
De gegevens van deze winkel staan op uw reserverings- of bestelbevestiging.

contact

Op de hoogte blijven van nieuws, aanbiedingen en tips?

Inschrijven voor nieuwsbrief

Bike Totaal Hoogland is beoordeeld met een 9.0 uit 10 op basis van 502 beoordelingen

Sluiten Inloggen